Text Size

Abit

Abit AV8 ond Opteron 165 / 170????

Abit AV8 ond Opteron 165 / 170????

Postby Cole » Sun Apr 01, 2007 9:15 pm

Hi,

I wanted to buff up my old socked 939 system one final time, since I lack the money to change to AM2 right noch.

I got an ABIT AV8 board and wanted to know if anyone here got some experience with this board in combiniation with an Opteron 165 / 170 CPU.

Thanks
Cole
AMD 64 3500+ Winchester / Thermalright XP 120
ABIT AV8
1 GB Corsair TWINX 3200XL 2-2-2-5
Mad-Moxx X 800 Pro Vivo @ XT 550
System : Windows XP SP1
Cole
 
Posts: 6
Joined: Fri Dec 17, 2004 4:27 am

Re: Abit AV8 ond Opteron 165 / 170????

Postby The_Ghost » Sun Apr 01, 2007 9:39 pm

did you go to abit to see if they list the cpu for that motherboard?
Image
The_Ghost
K10 Opteron (Barcelona) Administrator
K10 Opteron (Barcelona) Administrator
 
Posts: 25675
Joined: Sun Feb 29, 2004 5:06 pm

Re: Abit AV8 ond Opteron 165 / 170????

Postby Mechanix » Mon Apr 02, 2007 1:47 am

It supports the X2 with the lastest BIOS, so I'd say it would probably work.
- Mechanix

Image
Mechanix
K7 Athlon XP (Barton) Senior Boarder
K7 Athlon XP (Barton) Senior Boarder
 
Posts: 802
Joined: Mon Mar 01, 2004 7:03 pm

Re: Abit AV8 ond Opteron 165 / 170????

Postby Cole » Tue Apr 03, 2007 12:31 pm

Yes it works. Running it with a 170 Opteron right now.

Only the OCing sucks a little since I don't get the damn thing over 2,5 GHz right now.
AMD 64 3500+ Winchester / Thermalright XP 120
ABIT AV8
1 GB Corsair TWINX 3200XL 2-2-2-5
Mad-Moxx X 800 Pro Vivo @ XT 550
System : Windows XP SP1
Cole
 
Posts: 6
Joined: Fri Dec 17, 2004 4:27 am

Re: Abit AV8 ond Opteron 165 / 170????

Postby Puffnstuff » Sun Apr 29, 2007 7:17 pm

Ever since their top engineers left for dfi things haven't been the same at abit.
Puffnstuff
K8 Athlon 64 (Clawhammer) Senior Boarder
K8 Athlon 64 (Clawhammer) Senior Boarder
 
Posts: 1002
Joined: Mon Mar 08, 2004 1:21 am


Return to Abit

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest