Text Size

Asus

Issue with Asus K8N4-e Deluxe

Issue with Asus K8N4-e Deluxe

Postby Frieon » Sat Sep 10, 2005 2:04 pm

I have just turned my machine on and there is no output from the system speaker or on the screens.

It did beep 1 long 2 short (which i believe means there is a video card failure) but does not make a sound now.

All other devices are powering up (HDD's CD etc)

I tried putting in a known working PCI vga card (ATI 9200) and this does not output either. Also still not beeps.

I am getting my ATi X700 tested later but the fact there is no beep would suggest that it is the CPU or Mobo to me.

Any ideas of things i could try so i can narrow it down and get the faulty part replaced with out buying stuff i didn't need to?

Cheers

==========================================
Asus K8N4-E Deluxe
AMD 64Bit 3400+
2x512MB Kingston HyperX KHX3200A/512
ATI X700 Pro 256MB
2x200GB Western Digital Caviar Drives SATA
1x160GB Maxtor SATA
2xNEC ND3540 DVD Dual Layer Drives
Zalman Resorator 1 Plus Water Cooling system (Swiftec Chipset waterblock)
Thermaltake 480Watt PSU
iiyama 19" LCD / Unbranded 17" LCD
Thermaltake XaserIII Case
==========================================
Frieon
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 10, 2005 1:55 pm
Location: West Sussex, UK

beeps!!!

Postby caseyaberhart » Sun May 27, 2007 1:41 pm

I am getting the same problem with a known good pci videocard...

how did you solve this problem??

was it your pci-e video card that was faulty??

i know this is a long shot as the original post was in '05 but i cant seem to figure out what is wrong with this board... it SHOULD work with a pci card instead of a pci-e card if need be...right?
caseyaberhart
 
Posts: 1
Joined: Sun May 27, 2007 1:37 pm

Re: Issue with Asus K8N4-e Deluxe

Postby brutis » Sun May 27, 2007 4:07 pm

Welcome to the Zone.

Have you tried to reset the CMOS.


OYH
Image
Image
User avatar
brutis
K8 Opteron (SledgeHammer) Moderator
K8 Opteron (SledgeHammer) Moderator
 
Posts: 6028
Joined: Sat Mar 06, 2004 2:36 pm
Location: so there I was...


Return to Asus

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest