Text Size

K10: Barcelona, Shanghai, Quad-Core Opteron, Phenom

G34 socket Opteron F@H performance

AMD's latest line-up of CPUs including Shanghai Opteron, Phenom and Phenom II X4 & X3, Athlon X2.

Re: G34 socket Opteron F@H performance

Postby mihapiha » Thu Apr 07, 2011 4:05 pm

the black fan adapters put the fans to 1300 rpm. Since I can't hear them and I needed the 10cm of cable for me cable management I used those. Some regular 4-pin molex to fan connections too of course...
Image
User avatar
mihapiha
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 19, 2011 4:15 pm
Location: Graz, Austria

Re: G34 socket Opteron F@H performance

Postby Am486DX100 » Thu Apr 07, 2011 4:27 pm

mihapiha wrote:@Am486DX100: I'm not sure what you're talking about. All the suggestions I got here were fair and I recognized them as good advice. Personally I then chose on my own of course what I really wanted. But the help I got was perfectly fine and I really appreciate it....



Questions were raised about your heatsink and fans. We were told. :|
User avatar
Am486DX100
K8 Athlon 64 (Venice) Expert Boarder
K8 Athlon 64 (Venice) Expert Boarder
 
Posts: 1673
Joined: Fri May 26, 2006 7:17 pm
Location: Ahhhh..... I'm @rting around!!!

Re: G34 socket Opteron F@H performance

Postby scorpiDragon » Sun Apr 10, 2011 1:46 pm

The best idea is the buy the cheapest Opteron G34 CPU in the mean time and if AMD launches a BD G34 CPU at 3.5GHz, then my business will look at buying 8 of them.
scorpiDragon
K5 Fresh Boarder
K5 Fresh Boarder
 
Posts: 135
Joined: Fri May 02, 2008 1:42 am

Re: G34 socket Opteron F@H performance

Postby Pietro sk » Mon Apr 11, 2011 1:28 pm

scorpiDragon wrote:The best idea is the buy the cheapest Opteron G34 CPU in the mean time and if AMD launches a BD G34 CPU at 3.5GHz, then my business will look at buying 8 of them.

thats what i did, waiting for BD how it performs
Image
The famous intel lawsuit Image Moron is playing VIDEO-game
Not biased Cinebench ? Think again ... They say it´s "finetuned" for intel CPU´s .. Image
User avatar
Pietro sk
K8 Athlon 64 X2 (Windsor) Elite Boarder
K8 Athlon 64 X2 (Windsor) Elite Boarder
 
Posts: 3929
Joined: Fri Jan 08, 2010 3:59 pm
Location: Le sarcasm..

Re: G34 socket Opteron F@H performance

Postby mihapiha » Mon Apr 11, 2011 1:51 pm

I am a bit worried. The Asus board is brilliant so are the 8-core CPUs. If the new Bulldozer will really have that high of a frequency it makes it even more interesting.
But what worries my is if the switch of the new CPUs will work without any problems...
Image
User avatar
mihapiha
 
Posts: 9
Joined: Wed Jan 19, 2011 4:15 pm
Location: Graz, Austria

Re: G34 socket Opteron F@H performance

Postby Pietro sk » Tue Apr 12, 2011 2:45 pm

mihapiha wrote: But what worries my is if the switch of the new CPUs will work without any problems...

bios flash, cpu changing, and it must go without problems.. like am3 cpus in am2+ :)
Image
The famous intel lawsuit Image Moron is playing VIDEO-game
Not biased Cinebench ? Think again ... They say it´s "finetuned" for intel CPU´s .. Image
User avatar
Pietro sk
K8 Athlon 64 X2 (Windsor) Elite Boarder
K8 Athlon 64 X2 (Windsor) Elite Boarder
 
Posts: 3929
Joined: Fri Jan 08, 2010 3:59 pm
Location: Le sarcasm..

Previous

Return to K10: Barcelona, Shanghai, Quad-Core Opteron, Phenom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests